Impact Studios

Impact Studios is een jonge onderneming onder de paraplu van vertrouwde namen zoals Edge Company. Impact Studios is een modern en goed geouttileerde fotostudio, met mogelijkheden voor model- en still fotografie (voornamelijk fashion en accessoires) maar ook voor still en sfeer fotografie van gerechten en/of verpakte producten en promotie-artikelen.

Impact Studios kan voor haar servcies gebruik maken van de cloud software Phomas, een applicatie speciaal ontwikkeld voor het beheersen van een fotografie proces met grotere aantallen beelden.

Imact Studios werkt nauw samen met Edge Comany voor high-end beeld retouche en “The Retouch Company” voor grote volumes ecommerce beeldbewerking.

Impact Studios: een aantrekkelijke werkgever

Het in teamverband samen werken met respect voor eenieder en de passie om de bedrijfsdoelstellingen te behalen geven de identiteit van Impact Stduios weer.

Wij van Impact Studios geloven in de kracht van het team als geheel, waarin transparantie en op basis van vertrouwen samenwerken voor zowel de onderneming als de werknemer tot een langdurige relatie leidt. Het team zien wij heel breed. Veelal zijn medewerkers van onze opdrachtgevers maar ook fotografen en stylisten onderdeel van dat team.

Impact Studios is een gezonde, groeiende onderneming met prima vooruitzichten voor jouw persoonlijke groei en met kansen je aanliggende terreinen verder te ontwikkelen.

Wij streven ernaar de beste te zijn op ons terrein en nemen als zodanig ook de lead bij fotografische producties, waarbij wij altijd streven naar een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers!

Wie zoeken wij?